Opinii


Din opiniile cursanților:

  1. Şcoala auto „ALTAIS” a fost o experienţă inedită de care am profitat la maxim. Orele teoretice au fost la un nivel înalt, iar explicaţiile au fost clare şi pe înţelesul tuturor. Instructorul s-a atîrnat cu respect faţă de mine, iar metoda de predare a fost la nivelul cuvenit. Voi recomanda tuturor şcoala respectivă, pentru că ştiu că şi ei vor reuşi să înveţe şi să înţeleagă regulile de circulaţie şi metodele de conducere a maşinii.

                                                                                                                                                                                                   Olga C.

    

  2. Metoda de învăţămînt este foarte bună aici. Materialul teoretic şi cel practic este bine explicat, cu multe exemple din viaţa de zi cu zi. Personalul este responsabil pentru cunoştinţele acumulate pe parcursul întregii instruiri.

                                                                                                                                                                                                  Vasile C.

    

  3. Păreri numai pozitive din punct de vedere al pregătirii profesorilor, amplasarea însăşi a şcolii şi nivelului de pregătire. Metoda de învăţămînt este una de succes datorită calităţii şi capacităţilor profesionale a întregului colectiv. Este o şcoală serioasă, aşa cum mi s-a spus de la început.

                                                                                                                                                                                                Andrei U.

    

  4. Teoria a fost explicată foarte bine, pe înţelesul tuturor. E comod că se fac lecții și sîmbătă şi se atrage atenţia la toate întrebările. Instructorii au multă răbdare şi sunt exigenţi. Sala de curs e amenajată modern, cu toate cele necesare pentru a studia cît mai bine şi a ne simţi confortabil. Administraţia este responsabilă şi serioasă. Mult succes în continuare.

                                                                                                                                                                                               Cristina J.